داکیوور ابری باعث افزایش سرعت بهره وری سازمان می شود

داکیوور ابری باعث افزایش سرعت بهره وری سازمان می شود
پردازش و ورود اطلاعات به صورت دیجیتالی بدون دخالت فعالیتهای دستی
گردش کار خود را در راستای فرایندهای کاری و نیاز تجاری خود، یکپارچه کنید.
تمرکز کارکنان خود را به سمت ارزش بالاتر، پروژه های دانش محور و نوآوری سوق دهید
azsoftir.com
09367292276
09367292276
azsoftir@gmail.com
azsoftir.com
09367292276
09367292276
azsoftir@gmail.com
azsoftir.com

از رشد فردای سازمان خود مطمئن باشید
داکیوور ابری برای حل چالشهای موجود راه حل ارائه می دهد
تضمین اطلاعاتی ایمن و تطابق با الزامات دیگر مانند HIPAA و GDPR
پشتیبانی از خواسته های رو به رشد تیم های توزیع شده با استفاده از فرایند موفق any-X

یکپارچه بودن با هسته داخلی سیستم های مختلف نظیر ERP و CRM و ...
داکیوور عنصر مهمی در سازمان شما خواهد بود چرا که با کلیه سیستم های موجود در شرکت ازجمله سیستم مالی، حسابداری، منابع انسانی، حقوق و قراردادها و .. همه از مزایای استفاده از مدیریت اسناد است، و کدیریت اسناد ابری برای گردش کار، اتوماسیون و ... هم راه حل ارائه می دهد.

مزایای استفاده از مدیریت اسناد ابری
معماری ابری این سیستم از ساختار لایه ای ساخته شده و بالاترین امکانات امنیتی، مقیاس پذیری و در دسترس بودن آسان را ارائه می دهد.
بالاترین امنیت
از داده ها و فایلهای شما به خوبی محافظت می کند. کلود محافظ امنیت، عدم ازبین رفتن اطلاعات و سازگاری با حریم خصوصی شماست. اسناد با AES قفل شده و تمامی ارتباطات رمزگذاری می شود. مخزن داده در آمریکاست و سیستم های تستینگ پیشرفته، مرتب در حال تست امنیت هستند.
مقیاس پذیری بالا
کلود از هر تیم با هر شکل و اندازه ای حمایت می کند. کلود داکیوور از محیط هایی که مبادله اطلاعات زیاد، گردش کاری کاربران مختلف ، پایگاه های داده متفاوت، سیستم های یکپارچه ساز و برنامه های کاربردی حمایت می کند و این اطمینان را می دهد که فرایندهای کاری بدون توجه به حجم اطلاعات به درستی انجام می شود.
بالاترین سطح دسترسیazsoftir.com
09367292276
09367292276
azsoftir@gmail.com
azsoftir.com
09367292276
09367292276
azsoftir@gmail.com
azsoftir.com

کلود این اطمینان را می دهد که کسب و کار و انجام فعالیت ها، تجزیه و تحلیل های امنیتی، عملکردهای خودکار، نظارت بر سیستم ها و ... در هر زمانی قابل اجراست و محدودیت ندارد. مدیریت اسناد ابری راه حلهای انعطاف پذیری برای فرایندهای کسب و کار ارائه می دهد.
صد فناوری همانند رصد ستارگان، می تواند به ما در شناخت قواعد و الگوهایی که در دنیا وجود دارد و در نهایت برنامه ریزی بهتر کمک کند. در حال حاضر یکی از اقدامات مهم برای پیشتازی علم و فناوری در دنیا، رصد فناوری خصوصا در حوزه فناوری اطلاعات است.
۱۳۹۸/۳/۵ یکشنبه
رصد فناوری اطلاعات (رایانش ابری)
رصد فناوری همانند رصد ستارگان، می تواند به ما در شناخت قواعد و الگوهایی که در دنیا وجود دارد و در نهایت برنامه ریزی بهتر کمک کند.
در حال حاضر یکی از اقدامات مهم برای پیشتازی علم و فناوری در دنیا، رصد فناوری خصوصا در حوزه فناوری اطلاعات است.
کشف گرایش های نوظهور در فناوری و کاربری آن، میزان بلوغ آنها، تغییرات احتمالی در آینده و سرمایه گذاری در توسعه آنها نیازمند برنامه ریزی دقیق در رصد فناوری است.
شرکت های تحقیقاتی بسیاری در دنیا در حوزه های علمی و تجاری این فعالیت ها را انجام می دهند.
در کشور آمریکا به عنوان پیشتاز در حوزه فناوری اطلاعات سرمایه گذاری بسیار زیادی بر روی رصد فناوری از نظر علمی و تجاری مشاهده می شود.
فعالیت تخصصی برخی از این شرکت ها نشان می دهد که رصد فناوری خود به تنهایی به یک علم تبدیل شده است که بر حسب میزان بلوغ می توان مشاهدات دقیق تر انجام داد.
این علم به ما کمک می کند که بتوانیم راه های میانبر را سریعتر پیدا کنیم و بتوانیم گام های موثرتری برای پیشرفت در حوزه فناوری اطلاعات برداریم.
رایانش ابری در لیست ۱۰ فناوری برتر از دید برنامه نویسان
سایت Stackoverflow.com یکی از سامانه های مرجع برنامه نویسان در سطح دنیا برای طرح سوالات و دریافت پاسخ های تخصصی است و طبق آمار الکسا، جزو ۱۰۰ سایت برتر پربازدید در جهان است.
در نظر سنجی سال ۲۰۱۵ که نتایج آن اخیرا منتشر شده است، حدود ۲۶ هزار نفر از ۱۵۷ کشور مختلف شرکت کرده اند.
یکی از آیتم های نظرسنجی، مربوط به فناوری هایی است که بیشترین پرداخت برای آنها انجام می شود. در این بخش رایانش ابری جزء ۱۰ فناوری برتر قرار دارد.
توسعه نرم افزارهای ابری مبتنی بر الگوهای جدیدی است که تا حدی متفاوت از الگوهای سنتی است و نیازمند توانمدی های جدیدی در حوزه تحلیل، مهندسی نرم افزار و توسعه است.
ضمن اینکه مدل های رو به رشد رایانش ابری نظیر رایانش ابری سیار و نیز رایانش ابری ترکیبی، از بیشترین پیچیدگی در این بین برخوردار هستند. azsoftir.com
09367292276
09367292276
azsoftir@gmail.com
azsoftir.com
09367292276
09367292276
azsoftir@gmail.com
azsoftir.com

معرفی آخرین دستاوردها در حوزه رایانش ابری
۱. پروژه شبکه مجازی باز
در راستای روند رو به رشد مباحث مرتبط با مجازی سازی شبکه، پروژه شبکه مجازی باز (Open Virtual Networking) رویکرد جدیدی در شبکه های مجازی است هدف آن ایجاد توانمندی های سوئیچینگ به صورت native در داخل ماشین های میزبان است.
در روش های فعلی مجازی سازی شبکه و ایجاد سوییچ های مجازی توزیع شده، نودهای کنترلی در داخل یک ماشین مجازی قرار می گیرند که عملا حجم ترافیک زیادی از آنها عبور می کند و سبب ایجاد گلوگاه می شوند.
در این رویکرد جدید در قالب پروژه OVN دنبال می شود، لایه کنترلی به صورت خیلی سبک در داخل ماشین های میزبان توزیع می شود و یک سری توانمندی های سوئیچینگ سطح پایین را در آنها فراهم می کنند.
۲. خودکارسازی تنظیمات شبکه
یکی از فعالیت های مهم در حوزه DevOps، خودکارسازی تنظیمات بخش های مختلف زیرساخت است تا بتوان کد توسعه داده شده را به صورت خودکار در محیط عملیاتی قرار داد.
روش بهینه برای این کار طراحی الگوهایی است که از قبل تست شده باشد و برای طراحی الگو نیز ابزارهایی نظیر Jinja۲ (که یک زبان تحت پایتون است) قابل استفاده است.
انجام تنظیمات شبکه یکی از بخش های پر هزینه و پر از خطای انسانی در هر زیر ساختی محسوب می شود و با توجه به اینکه هزینه بکارگیری متخصصین شبکه نیز معمولا کم نیست، خودکار آن با استفاده از الگوهایی که از قبل تهیه شده است، با امکان استفاده مجدد، می تواند تاثیر زیادی در کاهش هزینه، کاهش خطا و افزایش بلوغ یک بستر توسعه داشته باشد.
ضمن اینکه امکان نظارت بر تنظیمات و مدیریت تغییرات را نیز تسهیل می کند و سبب کاهش مشکلات کارآیی و مدیریت ریسک های امنیتی می گردد.
۳. مدل شبکه مبتنی بر کانتینر
Libnetwork پروژه ای است که هدف آن فراهم آوردن یک مدل شبکه مبتنی بر حامل های مجازی (Container) است و دارای واسط برنامه نویسی برای ایجاد انتزاع در تنظیمات شبکه از سمت برنامه کاربری می باشد.
مسیر توسعه این پروژه به سمتی است که به احتمال زیادی به زودی در پروژه داکر نیز مورد استفاده قرار خواهد گرفت.
در این پروژه که Sandbox شبکه ای در هر کانتینر ایجاد می شود که مسئول نگهداری و مدیریت تنظیمات شبکه و یا برقراری اتصال یک کانتینر به شبکه بیرونی خواهد بود.
سخت افزار / سرور
طراحی سوییچ های مبتنی بر

محاسبات ابری چیست و چه کاربردی دارد؟

رایانش ابری یا کلود کامپیتینگ یکی از کلماتی است که شاید این روزها به تعداد دفعات زیادی توسط برخی از دوستانتان بشنوید. با این وجود شاید برای شما سوال باشد که در اصل رایانش ابری چیست و چگونه می توان از آن برای کسب و کار اینترنتی خود استفاده کنیم. در ادامه این مطلب از پارس پک قصد داریم شما را با رایانش ابری و نکات تکمیلی آن آشنا سازیم. همراه ما باشید.
رایانش ابری چیست؟
azsoftir.com
09367292276
09367292276
azsoftir@gmail.com
azsoftir.com
09367292276
09367292276
azsoftir@gmail.com
azsoftir.com

در اصل رایانش ابری به این معنا است که سورس یک نرم افزار، داده های آن و همینطور پردازش های مربوط به آن را به یک فضای بیرونی منتقل کنیم. کاربران می توانند به اپلیکیشن ها و داده ها با استفاده از ورود به این سیستم با استفاده از هر دستگاهی که به اینترنت متصل است دسترسی داشته باشند. اطلاعات و برنامه ها توسط یک فضای خارجی میزبانی می شوند و به جای یک هارد دیسک فیزیکی بر روی یک شبکه جهانی از مراکز داده های امن نگهداری می شوند. این کار باعث می شود تا قدرت پردازش افزایش پیدا کند، امکان اشتراک داده ها و همکاری بیشتر با سایر افراد راحت تر می شود و امکان دسترسی امن به این داده ها از طریق تلفن همراه را بدون توجه به موقعیت مکانی کاربر فراهم می کند.

چرا محاسبات ابری
مزایای استفاده از رایانش ابری

رایانش ابری یک روش مناسب برای ارائه منابع محاسباتی می باشد، با رایانش ابری محیط های نرم افزاری و خدماتی بر اساس روابط اشتراکی می باشند، کاربران به جای اینکه یک مجوز را خریداری کنند، ماهانه هزینه ای را می پردازند، نرم افزارها و پلتفرم ها توسط ارائه دهندگان مدیریت می شوند و به صورت مداوم به روز رسانی می شوند تا عملکرد و امنیت آنها بیشینه شود. قدرت محاسباتی به جای اینکه در نقطه ای متمرکز باشد از راه دور قابل کنترل است، بنابراین کاربران می توانند به جای از راه دور به این اطلاعات دسترسی داشته باشند. چند نفر می توانند به صورت همزمان به یک نرم افزار و یا فایل به صورت مشترک دسترسی داشته باشند و به صورت real time از نقاط مختلف با یکدیگر همکاری کنند.

مزایا محاسبات ابری
زندگی قبل از رایانش ابری

کارمندان جوان ممکن است بسیار سخت این موضوع را تصور کنند که زمانی وجود داشته است که کارمندان تنها می توانستند به فایل های کاری، پیام ها و سیستم ها از طریق یک ترمینال در شرکت که از طریق کابل های فیزیکی به سایر کامپیوترها وصل می شد، دسترسی داشتند. این نرم افزار باید به صورت دستی بر روی هر کامپیوتر نصب می شد، داده های شرکت در یک فضای بزرگ که می توانست یک اتاق و یا یک کمد باشد نگهداری می شدند و برای جلوگیری از گرمای بیش از حد تهویه مناسبی نیز باید درون اتاق قرار می گرفت. از بین رفتن یک دستگاه و یا خرابی در یک بخش می توانست فاجعه ای بزرگ را به بار آورد.محاسبات ابری بسیاری از ویژگی های بد کار کردن در گذشته را حذف کرده است و یا آنها را ساده تر کرده است که در ادامه به بررسی آنها می پردازیم.

زندگی قبل از رایانش ابری
ویژگی هایی که توسط رایانش ابری ساده تر و یا حذف شده اند

سرورهای بزرگ: کسب و کارها دیگر نیازی به سرورهای بزرگ و زیادی ندارند که آنها را در اتاق های با تهویه مناسب نگهداری کنند.
azsoftir.com
09367292276
09367292276
azsoftir@gmail.com
azsoftir.com
09367292276
09367292276
azsoftir@gmail.com
azsoftir.com

پشتیبانی اختصاصی در منزل: استعدادهای فنی همیشه از ارزش زیادی برخوردار است، اما از این رو کسب و کارها دیگر نیازی به کارمندانی برای رفع مشکلات سخت افزاری و نرم افزاری ندارند. کارهای خسته کننده مانند به روز رسانی یک به یک کامپیوترها دیگر از بین رفته اند.

دستگاه های ذخیره داده: کارمندان شرکت ها دیگر نیازی به تهیه نسخه پشتیبان از داده های هارد دیسک، دیسک ها و دستگاه های خارجی ندارند.

دسترسی محدود از لحاظ موقعیت جغرافیایی: کارمندان و مدیران مجبور نیستند که هر لحظه در دفتر کار باشند، آنها می توانند تاثیر خود را از راه دور نیز بر روی کارهای شرکت بگذارند و از راه دور در دفتر مرکزی کار کنند. دسترسی به پردازش ها و اطلاعات دیگر به یک موقعیت جغرافیایی خاص وابسته نیست.

نرم افزارهای منسوخ شده: به روز رسانی نرم افزارهای استفاده شده در سرورها و خرید آخرین نسخه آنها بسیار مهم است اما این کار هر سال یک بار نیازمند صرف هزینه زیادی است. برنامه ها باید بر روی هر دستگاه نصب و نگهداری شوند. تنها شرکت های بزرگ قادر هستند که توسعه دهندگان را برای ایجاد یک نرم افزار اختصاصی استخدام کنند، باگ ها و مشکلات امنیتی ممکن است برای چندین سال شما را اذیت کنند که تمامی این موارد با کمک رایانش ابری حل شده اند.

از دست دادن اطلاعات : مدیران همواره از این موضوع ترس داشتند که یک فاجعه اضطراری و یا یک حادثه طبیعی می تواند تمامی اطلاعات یک شرکت بزرگ را از بین ببرد. داده هایی که به صورت محلی در کامپیوترهای اداری ذخیره می شوند در برابر از بین رفتن و یا خرابی آسیب پذیر هستند اما داده هایی که به کمک رایانش ابری ذخیره می شوند این مورد را کاملا به شما تضمین می کنند.

چندین نسخه از اسناد را تهیه کنید: کارمندان دیگر نیازی ندارند که اسناد و مدارک را به ایمیل خود ارسال کنند، تمامی این مزایا در حالی است که یک نفر می تواند تغییراتی را در یک زمان بر روی نسخه های مختلف از محصولات کاری که بر روی چندین دستگاه ذخیره شده اند ایجاد کند. فایل هایی که بر پایه رایانش ابری ذخیره شده اند قابلیت دسترسی را می دهند و همواره نیز به روز می باشند. همکاران می توانند اطمینان داشته باشند که همه آنها یک فایل را مشاهده می کنند و با اطلاعاتی یکسان کار می کنند.
مشکلات نرم افزارهای سنتی تجاری

اپلیکیشن های تجاری سنتی همواره گران قیمت بوده اند و کار کردن با آنها نیز بسیار سخت است. تنوع سخت افزارها و نرم افزارهای مختلف باعث می شد تا اجرای نرم افزارها بسیار سخت باشد. سازمان های مختلف نیازمند یک تیم کامل برای نصب، تنظیمات، تست، امن کردن و به روز رسانی آنها بودند.

مشکلات نرم افزار های قدیمی
راحت تر کردن کار تمامی شرکت های بزرگ و کوچک
azsoftir.com
09367292276
09367292276
azsoftir@gmail.com
azsoftir.com
09367292276
09367292276
azsoftir@gmail.com
azsoftir.com

با فکر کردن درباره این موضوع و بررسی آن در دهه های اخیر به راحتی می توان فهمید که چرا در طول تاریخ تنها شرکت های بزرگ و شرکت هایی که دارای بخش فنی قدرتمندی بودند، پیشرفت می کردند و می توانستند راه حل های سفارشی سازی شده مخصوص خود را دریافت کنند. با استفاده از محاسبات ابری کسب و کارهای بزرگ و کوچک می توانند شانس خوبی را برای گسترش خود داشته باشند.
cloud computing یک روش برتر

cloud computing یا محاسبات ابری بسیاری از مشکلات مربوط به اضافه کردن داده ها و یا حذف کردن آنها را از بین برده است، چرا که شما نرم افزار و سخت افزار برای این کار را مدیریت نمی کنید( در واقع این کار یک مسئول دارد که در آن زمینه متخصص است)، زیرساخت های اشتراکی مانند یک ابزار کار می کنند که شما تنها هزینه های مورد نیاز خود را می پردازید و به روزرسانی ها به صورت خودکار انجام می شوند.

نرم افزارهای مبتنی بر فضای ابری می توانند برای روزها و هفته های متوالی کار کنند و هزینه کمتری را نیز برای شما خواهند داشت. با استفاده از یک نرم افزار که با محاسبات ابری ساخته شده است شما تنها یک مرورگر را باز می کنید، وارد اکانت خود می شوید، نرم افزار را شخصی سازی می کنید و شروع به استفاده از آن می کنید.

چرا رایانش ابری؟
چرا محاسبات ابری بهتر است؟

    دسترسی از هر نقطه ای: نرم افزارها و داده ها دیگر به یک دستگاه وابسته نیستند، آنها از هر نقطه ای قابل دسترسی هستند و شما می توانید همراه با تیم خود به صورت real time بر روی آنها کار کنید.
    انعطاف پذیری و مقیاس پذیری: نرم افزارهایی که در فضای ابری ساخته می شوند به میزان زیادی قابل شخصی سازی هستند، افزایش قدرت، فضای ذخیره سازی و تغییر پهنای باند توسط کاربر در این نرم افزارها بسیار راحت است.
    صرفه اقتصادی: کسب و کارها تنها در ازای میزان فعالیت خود هزینه می پردازند که معمولا این هزینه به صورت ماهیانه دریافت می شود، هیچ سخت افزاری وجود ندارد که فضای شما را بگیرد و هیچ نیازی به مصرف برق نیست.
    به روزرسانی های بدون دردسر: نرم افزارهای تحت وب دائما به روز می شوند، فروشنده فضای ابری، مسئول نگهداری، تهیه نسخه پشتیبان و عیب یابی نرم افزار است.
    سرعت بالا: خدمات مختلف از طریق یک شبکه جهانی مراکز داده امن که دائما به منظور حداکثر کردن عملکرد و کارایی به روز رسانی می شوند به شما ارائه داده می شود.
    امنیت بالا: اطلاعات شما در مقابل سیل، آتش سوزی، بلایای طبیعی و یا خرابی های سخت افزاری در یک مکان آسیب پذیر نیستند، پروتکل های امنیتی و زیرساخت ها به صورت دائمی و مداوم تجزیه و تحلیل و به روز رسانی می شوند تا تهدیدات و عیب های جدید را برطرف کنند.

کسب و کارها در حال اجرای انواع مختلفی از اپلیکیشن ها با اهداف مختلف در فضای ابری و با استفاده از رایانش ابری هستند که از جمله آنها می توان به مدیریت ارتباط با مشتری(CRM)، منابع انسانی و حسابداری اشاره کرد. Salesforce در زمینه ارائه نرم افزارهای مبتنی بر رایانش ابری پیشگام است، برخی از بزرگترین شرکت های دنیا بعد از تست دقیق زیرساخت های نرم افزارهای خود را به فضای ابری Salesforce منتقل کردند.
azsoftir.com
09367292276
09367292276
azsoftir@gmail.com
azsoftir.com
09367292276
09367292276
azsoftir@gmail.com
azsoftir.com

احتیاط کنید: با افزایش رایانش ابری هزاران شرکت محصولات و خدماتی که در آنها از رایانش ابری استفاده نمی شود را به عنوان رایانش ابری معرفی می کنند. همیشه توجه داشته باشید که هنگام ارزیابی پیشنهادات رایانش ابری دقیق تر عمل کنید و این را به خاطر بسپارید حتی اگر مجبور هستید که برای مدیریت سخت افزارها و نرم افزارهای خود مجبورید یک سرویس مبتنی بر رایانش ابری را بخرید این سرویس می تواند تنها یک فضای ابری کاذب باشد.
تاریخچه فضای ابری و رایانش ابری

اما در 3 بخش زیر با تاریخچه فضای ابری و رایانش ابری (cloud computing) آشنا میشویم
بخش اول تاریخچه

اولین کامپیوتر تجاری که UNIVAC I نام داشت در سال 1951 به قیمت 159000 دلار (با ارزش دلار کنونی) وارد بازار شد، دولت ایالت متحده آمریکا و شرکت های بزرگ از اولین مشتریان این کامپیوتر بودند که مشتاقانه دست به دست یکدیگر دادند تا از این فناوری پیشرفته استفاده کنند. UNIVAC I علاوه بر قیمت بالا، دارای اندازه بزرگی بود و مصرف آن نیز بسیار زیاد بود، علاوه بر این UNIVAC I نیازمند مراقبت و نگهداری قابل توجهی هم بود، به همین دلیل این کامپیوتر علاوه بر اینکه برای خرید گران بود برای استفاده نیز هزینه زیادی را در پی داشت.

اولین کامپیوترها توسط افراد مختلفی به اشتراک گذاشته شدند که کاربران آنها نیاز داشتند تا به جایی که کامپیوتر در آن قرار داشت، سفر کنند. در اوایل دهه 1960 راه حلی برای استفاده از راه دور از این کامپیوترها پیدا شد، این به آن معنا بود که کاربر می توانست درخواست های خود را از راه دور به کامپیوتر ارسال کند و در واقع برای اولین بار بود که یک شخص می توانست بدون حضور در محل از کامپیوتر استفاده کند. علاوه بر این، این موضوع باعث می شد تا چندین کاربر بتوانند به صورت همزمان و از راه دور به کامپیوتر دسترسی داشته باشند.

این یک پیشرفت بسیار بزرگ در فناوری کامپیوتر بود، با توجه به قیمت بالای این کامپیوترها دسترسی چندگانه کاربران به یک قطعه تجهیزات گران قیمت از نظر اقتصادی نیز مزایای بسیار زیادی داشت. در اواسط دهه 1960 دانشمند کامپیوتر J.C.R. Licklider مفهوم شبکه های کامپیوتری را طراحی کرد، او زمانی که این کار را برای ARPA ( آژانس پروژه های تحقیقاتی پیشرفته) انجام می داد به ایده شبکه کامپیوتری متقابل دست پیدا کرد که به چند کامپیوتر امکان ارتباط با یکدیگر را می داد.

بعد از آنکه Licklider از ARPA بیرون رفت، دانشمندان کامپیوتر این شرکت به نام های Bob Taylor و Larry Roberts از این ایده شبکه های کامپیوتری برای ساخت یک ARPANET استفاده کردند. این برای اولین بار بود که کاربران می توانستند به داده های کامپیوتری که برای آنها نبود دسترسی داشته باشند. در حالی که اصطلاح رایانش ابری در آن زمان استفاده نمی شد ولی مفاهیم آن در آن زمان در حال اجرا بودند. تحولات فناوری در دهه 1970 و 1980 شاهد استفاده از فضای ابری و رایانش ابری به شکل های مختلف بود. در اوایل دهه 1990 اینترنت به عنوان یک فضای ابری و به عنوان یک اختراع به ثبت رسید.
azsoftir.com
09367292276
09367292276
azsoftir@gmail.com
azsoftir.com
09367292276
09367292276
azsoftir@gmail.com
azsoftir.com

تاریخچه فضای ابری
بخش دوم تاریخچه

در سال 1996 که شرکت Compaq Computer از این اصطلاح در یک نرم افزار تجاری استفاده کرد. این اصطلاح برای اولین بار ابداع شد. طولی نکشید که Salesforce.com تبدیل به یک پیشگام در زمینه رایانش ابری شد، در سال 1999 Salesforce نرم افزار CRM( مدیریت ارتباط با مشتری) را در فضای ابری خود راه اندازی کرد تا به جای نرم افزار CRM سنتی رومیزی از آن استفاده شود.

این نرم افزار جدید انقلابی برای ارتباط با اینترنت در اختیار همه قرار گرفت، برخلاف نرم افزار سنتی CRM این نرم افزار مبتنی بر رایانش ابری نیازی به نصب بر روی تمامی سیستم های موجود در یک شرکت را نداشت و به همین دلیل یک جایگزین بسیار ارزان قیمت بود. این رویکرد جدید و پیشگامانه زمینه را برای رایانش ابری به آن شکلی که امروزه آن را می شناسیم فراهم کرد. Salesforce نمونه هایی دیگر را برای سایر نرم افزارهای مبتنی بر رایانش ابری مانند گوگل درایو، iCloud و DropBox فراهم کرد.

تاریخچه رایانش ابری
بخش سوم تاریخچه

در اواسط دهه 2000 آمازون برنامه ای مبتنی بر فضای ابری برای مدیریت عملیات داخلی خود را توسعه داد. آمازون بعد از ساختن زیرساخت های خدمات وب برای استفاده شخصی خود در سال 2006 با راه اندازی lastic Compute Cloud) EC2) اقدام به ارائه یک سیستم تجاری مبتنی بر رایانش ابری کرد. این سرویس امکان دسترسی کاربران به کامپیوترها برای اجرای نرم افزارهای مد نظر خودشان را می داد.

آمازون بعدها یک سرویس ذخیره سازی ساده (S3) را منتشر کرد که یک مدل pay-as-you-go را معرفی می کرد، الگویی که در حال حاضر به عنوان یک روش استاندارد مورد استفاده قرار می گیرد. در اواخر دهه 2000 شرکت گوگل Google Docs را منتشر کرد که یک نرم افزار رایگان پردازش متن، مبتنی بر محاسبه ابری بود. Google Sheets، Google Slides و Google Forms نیز بعد از آن منتشر شدند. رایانش ابری همچنان ادامه پیدا می کند و Salesforce همچنان مدیریت و رهبری این روند را بر عهده دارد.
اطلاعات ما کجا ذخیره می شوند؟

اطلاعات شما در شبکه ای از سرورها ذخیره می شوند، ارائه دهندگان بزرگ مانند گوگل، مایکروسافت و اپل شبکه ای از سرورها را در سراسر دنیا نگهداری می کنند تا از به وجود آمدن یک نقطه شکست جلوگیری کنند.

آیا برای همه کسب و کارها می توان از فضای ابری استفاده کرد؟

فضای ابری برای تهیه نسخه پشتیبان از داده ها، ارائه نرم افزار، تامین ظرفیت پردازش اضافی با روشی مطمئن و مقیاس پذیر استفاده می شود. خدمات مبتنی بر فضای ابری برای پردازش هایی مانند حسابداری، کنترل موجودی، منابع انسانی و مدیریت ارتباط با مشتری کاربرد دارد.

چرا فضای ابری بهتر از سیستم های امروزی است؟

محاسبه ابری و فضای ابری بسیار به صرفه هستند، رایانش ابری نیاز به سرمایه گذاری های بزرگ در زیرساخت ها را برطرف می کند و هزینه های شما را کاهش می دهد. کار کردن با آن بسیار راحت است، موقعیت مکانی هیچ اهمیتی ندارد، دسترسی آسان کاربران به داده ها فراهم شده است، امنیت بیشتری دارد و به صورت مداوم از آن نسخه های پشتیبان تهیه می شود.

برای منتقل شدن به فضای ابری کسب و کارها باید چه چیزی را آماده کنند؟
azsoftir.com
09367292276
09367292276
azsoftir@gmail.com
azsoftir.com
09367292276
09367292276
azsoftir@gmail.com
azsoftir.com

خدمات مبتنی بر فضای ابری از طریق اینترنت ارائه می شوند، بنابراین مهم است که این خدمات سریع، قابل اعتماد، ایمن و با ظرفیت بالا باشند تا برای تامین نیازهای کسب و کارها مفید باشند. پهنای باند یک ویژگی بسیار مهم از خدمات مبتنی بر فضای ابری است، اگر مشخصات شبکه شما کافی نباید شما می توانید به راحتی آن را ارتقا دهید.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.